Spaans in Limburg is verhuisd.

En wel zo ver, dat het niet meer Spaans in Limburg kan heten, maar Hola Groningen geworden is.

Voordat je weg klikt, even wachten, want je kunt nog altijd bij profesora Ingrid terecht: en wel via Skype-lessen. Neem hiervoor contact met me op; info@spaansinlimburg.nl.

Ook kun je nog steeds de oefeningen van de blog volgen en doen.
Gewoon abonneren (gratis!) en om de veertien dagen checken hoe je het gedaan hebt.

Ik zie je graag terug op het scherm. ¡Vamos! ¡Adelante!

Cursussen Spaans via Skype

Spaans taalniveau A1, A2, B1 en B2

Spaans in Limburg heeft ruim 10 jaar cursussen Spaans in Maastricht en omgeving gegeven. Nu zijn de lessen verplaatst naar Groningen. (Zie bericht hierboven.) Er zijn groepslessen, met veel persoonlijke aandacht, voor beginners en gevorderden.

Helemaal van deze tijd zijn de cursussen via Skype. Je hoeft niet te reizen en kunt vanuit je eigen geriefelijke werkkamer de lessen volgen en je drinkt de koffie precies zoals he het hebben wilt. Het grote voordeel van dit 1-op-1 contact is dat je in zeer korte tijd veel doet én leert.

Cursus Spaans op maat
De docente Ingrid Behage is gespecialiseerd in conversatielessen Spaans, spoedcursussen Spaans en stevige privélessen Spaans voor gedetacheerden en (eindejaars)studenten.

Stevige taalcursussen Spaans
Voor de serieuze leerling, die niveau A1, A2, B1 en B2 wil of moet bereiken voor werk, studie of familie lopen de lessen langer door. Ik vertel je graag alles over de verschillende mogelijkheden.

Leerrijke en afwisselende lessen
De cursussen van Spaans in Limburg zijn vrolijk, leerrijk en afwisselend. We doen veel schrijf- en luisteroefeningen. Regelmatig besteden we aandacht aan muziek uit Spanje en Latijns-Amerika. Ook krijg je huiswerk en word je overhoord. Het belangrijkste van een vreemde taal leren, is dat je je schroom om fouten te maken overwint.

Start nieuwe cursussen Spaans

Door het jaar heen starten nieuwe cursussen Spaans voor beginners en gevorderden. We vangen met een groep aan zodra zich minimaal 4 cursisten hebben aangemeld (tot maximaal 8 cursisten). Geef je alvast op om zeker te zijn van ’n plek.

Met de conversatielessen, spoedcursussen en privélessen kun je gedurende het hele jaar beginnen. Vraag naar de mogelijkheden.

Tarieven

Privélessen

  • 1 persoon: 33 euro per uur
  • 2 personen: 25 euro per persoon per uur

Conversatielessen

  • Conversatieles: 25 per euro per persoon per uur
  • Maximaal 4 cursisten per groep

Wekelijkse cursussen

  • Groepsles: 17 euro voor anderhalf uur
  • Groepsgrootte: minimaal 4, maximaal 8

Proefles

Zelf de Spaanse en Latijns-Amerikaanse taal én cultuur ervaren? Volg dan nu een proefles. Een proefles bedraagt 17 euro. Mail me van tevoren als je een proefles Spaans wilt volgen.

Locatie

Ik werk vanuit huis. Op verzoek geef ik ook cursussen Spaans op locatie. Of via Skype. Mail me over de mogelijkheden. Wil je graag een cursus Spaans, maar woon je in het buitenland? Geen probleem. Ik geef ook privélessen via Skype. Mail info@spaansinlimburg.nl