Cursussen Spaans in Maastricht en omgeving

Spaans taalniveau A1, A2, B1 en B2

Spaans in Limburg geeft ruim 10 jaar cursussen Spaans in Maastricht en omgeving. Er zijn groepslessen, met veel persoonlijke aandacht, voor beginners en gevorderden.

Cursus Spaans op maat
De docente Ingrid Behage is gespecialiseerd in conversatielessen Spaans, spoedcursussen Spaans en stevige privélessen Spaans voor gedetacheerden en (eindejaars)studenten.

Stevige taalcursussen Spaans
Voor de serieuze leerling, die niveau A1, A2, B1 en B2 wil of moet bereiken voor werk, studie of familie lopen de lessen langer door. Ik vertel je graag alles over de verschillende mogelijkheden.

Leerrijke en afwisselende lessen
De cursussen van Spaans in Limburg zijn vrolijk, leerrijk en afwisselend. We doen veel schrijf- en luisteroefeningen. Regelmatig besteden we aandacht aan muziek uit Spanje en Latijns-Amerika. Ook krijg je huiswerk en word je overhoord. Het belangrijkste van een vreemde taal leren, is dat je je schroom om fouten te maken overwint.

Start nieuwe cursussen Spaans

Door het jaar heen starten nieuwe cursussen Spaans in Maastricht voor beginners en gevorderden. We vangen met een groep aan zodra zich minimaal 4 cursisten hebben aangemeld (tot maximaal 8 cursisten). Geef je alvast op om zeker te zijn van ’n plek.

Met de conversatielessen, spoedcursussen en privélessen kun je gedurende het hele jaar beginnen. Vraag naar de mogelijkheden.

Tarieven

Privélessen

  • 1 persoon: 33 euro per uur
  • 2 personen: 25 euro per persoon per uur

Conversatielessen

  • Conversatieles: 25 per euro per persoon per uur
  • Maximaal 4 cursisten per groep

Wekelijkse cursussen

  • Groepsles: 17 euro voor anderhalf uur
  • Groepsgrootte: minimaal 4, maximaal 8

Proefles

Zelf de Spaanse en Latijns-Amerikaanse taal én cultuur ervaren? Volg dan nu een proefles. Een proefles bedraagt 17 euro. Mail me van tevoren of bel 043-3561201 als je een proefles Spaans wilt volgen.

Locatie

Ik werk vanuit huis. Daarom vinden de meeste cursussen Spaans in Maastricht plaats. Op verzoek geef ik ook cursussen Spaans op locatie. Mail me of bel 043-3561202 over de mogelijkheden. Wil je graag een cursus Spaans, maar woon je in het buitenland? Geen probleem. Ik geef ook privélessen via Skype.

Inschrijven cursus

Start nieuwe cursussen Spaans in Maastricht

De eerstvolgende cursus Spaans voor beginners start zodra ik een groep van minimaal 4 en maximaal 8 cursisten heb. Geef je alvast op om zeker te zijn van 'n plek.
Inschrijven cursus